Hej verden!

Farvel til arbejdslivet

Det overordnede formål med denne blog er at beskrive ændringen fra et aktivt arbejdsliv til et seniorliv med hvad det indebærer af ændringer.


Transition fra arbejdsliv til seniorliv
De fleste vil sikkert have gjort sig overvejelser over, hvad man vil bruge sit seniorliv til. Jeg bruger helt bevidst ordet seniorliv, da man på ingen måde er færdig hverken fysisk eller intellektuelt, når man har nået pensionsalderen og i de fleste tilfælde har 10-15 år tilbage af sin gennemsnitslevealder. Et antal år, hvor der stadig er brug een – hvor man har funktioner og opgaver.
Nogle har mulighed for at trappe ned over nogle år – og det vil være en god ide. Der tales om at arbejdsudbuddet skal forøges og at fastholde folk i pensionsalderen. Uanset denne mulighed for at fortsætte på arbejdsmarkedet, så er det tilrådeligt at afklare sin situation og økonomi på forhånd, men også at overveje, hvad man skal bruge sin tid på, så seniorlivet giver mening:


• Vil man forsætte med at arbejde så længe som muligt
• Vil man trappe ned over en periode – eller få et job på deltid i en anden virksomhed?
• Vil man deltage i frivilligt arbejde? Eller tilbyde sin arbejdskraft i det nære miljø – naboer, ejerforeningen

Seniorlivet er også en lejlighed til at fokusere på de ting, som man på grund af andre prioriteringer ikke lige har fået gjort så meget ved.


Formålet med denne blog er dele de erfaringer, som jeg har gjort gennem årene og at komme med gode råd og anvisninger, som jeg selv har savnet. Bloggen tager udgangspunkt i de interesser, som jeg har måske har forsømt på grund af arbejde. Emner er


• Rejseoplevelser
• Fotografering
• Madopskrifter

1 Kommentar on “Hej verden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...